Nieuws

TNM wint “So you think you can build”!

Yes The New Makers can build! Dat heeft de jury van de “So you think you can build” competitie donderdag 7 juli besloten. De prijsvraag is uitgeschreven door 10 woningcorporaties, Netwerk Conceptueel Bouwen en AEDES met de vraag: wie zorgt voor de innovatiedoorbraak die ons helpt op korte termijn 4.000 betaalbare woningen te realiseren? The New Makers kan dat: Snel, mooi, betaalbaar en ook nog eens 100% circulair en bio-based. Met de Uuthuuske heeft TNM een flexwonen concept ontwikkeld waarmee woningcorporaties permanente woonkwaliteit aan kunnen bieden op tijdelijk beschikbare locaties. Dit zijn bijvoorbeeld locaties die men op het oog heeft voor woningbouw, maar waarvan de planvorming en ontwikkeling nog 10 tot 15 jaar gaat duren: de gemiddelde doorlooptijd van een woningbouwplan in Nederland.

uuthuuskes pitch

Nieuws

Competition

TNM zijn finalisten voor SYTYCB

Wij zijn enorm trots met onze Uuthuuskes uit alle 94 indieners te zijn geselecteerd voor de finale! Op naar de eerste plaats: dat innovativiteit moge winnen!

Uuthuuskes

uuthuuske.nl wordt gelanceerd

Ga naar Uuthuuske.nl voor uitgebreide informatie over het ontwerp, engineering en de mogelijkheden om je eigen Uuthuuske te bouwen!