Nieuws

Een Nieuwe Kantoor voor Change Inc

NOWA Infinity Kitchen

In Amsterdam wordt gewerkt aan een platform om de duurzame transitie te versnellen. Change inc. vormt een community voor bedrijven die de toekomst helpen mooier te maken. Daar sluit TheNewmakers zich natuurlijk graag bij aan. Sterker nog we helpen het letterlijk bouwen. In februari is een tien meter lange keuken geplaatst in het nieuwe kantoor van Change inc in het prachtige Westbeat complex . Deze keuken mag zichzelf met recht een infinity kitchen noemen!

De keuken bestaat uit een plug&play achterwand, een zeer fraai en toch duurzaam blad met daaronder de modulaire NoWa kasten. NoWa is de keukenlijn van The NewMakers en betekent No Waste. De corpussen zijn gemaakt uit gerecyclede houtvezels en de fronten van gerecycled kunststof zodat het helemaal aansluit bij de circulaire gedachte van Change Inc (en zijn  naam, NoWa!).

Podcast studio

Ondertussen wordt de laatste hand gelegd aan een podcast studio. Met het Box-in-Box systeem van TheNewMakers is een studio gecreerd met 2 workbooths en een regieruimte. Zo kunnen er mooie “groene” podcasts worden opgenomen om alle duurzame initiatieven van Change inc de wereld in te brengen.  Net als bij de keuken is de box remontabel en dus helemaal herbruikbaar.