Previous slide
Next slide

THE NEW MAKERS

Architecture | Engineering | Production

TNM heeft als missie de bouw te Transformeren, door Digitale Productie in te zetten om écht Circulaire woningen te realiseren.

Why

Wereldwijd creëert de bouw de helft van ons afval en een kwart van de CO2 uitstoot. Daarnaast rijzen de bouwkosten in Nederland de pan uit. TheNewMakers vindt dat het anders moet!

AfvAl

Afval op stortplaatsen naar herkomst [BimHow 2016]

CO2 Uitstoot

Co2 uitstoot wereldwijd [PBL 2017]

HOW

Wij geloven dat 100% digitale productie een sleutelrol vervult in de realisatie van betaalbare en écht circulaire woningen. Al onze producten zijn op meerdere niveaus losmaakbaar. Onze gebouwen zijn grotendeels gemaakt van hernieuwbare grondstoffen of reststromen. 

Met onze gemotiveerde Makers, productielocatie van 5000m2 en state-of-the-art CNC machines zijn we in staat alle aspecten van de realisatie diepgaand te innoveren. We werken samen met lokale partners voor de prefab montage, levering en onderhoud van onze circulaire woningen. Zo kunnen we sneller schalen en meer impact realiseren!

What

De helft van ons team bestaat uit architecten. We hebben een passie voor aantrekkelijke flexibele gebouwen, gemaakt van natuurlijke materialen. De mens spendeert 90% van de tijd binnen, dus hebben wij de ambitie daar de mooiste en gezondste plekken op aarde van te maken.

producten

TNM ontwikkelt producten voor de bouw op verschillende schaalniveaus: van Stoel tot Stad! Doordat we gebruik maken van volledig digitale productie hoeft geen product hetzelfde te zijn. We kunnen oneindig variëren in afmetingen, materialen en details. We combineren de voordelen van Massaproductie met de kwaliteiten van Maatwerk. 

Door verschillende van onze producten te combineren ontstaat een integrale totaaloplossing. TNM kan een compleet bouwpakket voor woningen leveren door combinatie van onze prefab badkamer (ComfortCabin), circulaire keuken (NOWA Kitchen) en high-end meubilair (Fabrikoos). Dit inbouwpakket kan worden gecombineerd met ons circulaire casco bouwsysteem voor grondgebonden woningen. Zo ontstaat een volledig integrale turn-key Flexwoning: voor permanente woningbouw (ons Uuthuuske) of voor recreatiedoeleinden (zoals onze Diamond Suite).

slim sanitair in bestaande gebouwen en conceptwoningen

COMFORT CABIN

Alle slimmigheid van een woning op een paar vierkante meter! De ComfortCabin combineert een prefab badkamer, keuken en de installatietechniek voor de complete woning in een compacte kern. Volledig aan te passen in uitstraling, functie en indeling.

duurzame flexwoningen op tijdelijke grond

UUTHUUSKE

Permanent Wonen op Flexibele Grond. Ons Uuthuuske is dé oplossing voor het tekort aan betaalbare woningen. En volgens TNM filosofie helemaal digitaal geproduceerd, integraal in-huis ontwikkeld en gemaakt van de duurzaamste materialen.

DIAMOND SUITE

Een unieke recreatiewoning die met zijn karakteristieke vorm veel aandacht trekt. De Diamond Suite bestaat uit ons digitaal geproduceerd bouwsysteem en kan naar elke wens worden aangepast. Toch geen diamant? Vraag naar de mogelijkheden!

ontwerpprincipes

ÉCHT CIRCULAIR​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MASSA MAATWERK​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SLIM GEMAAKT​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Biobased

Plug&Play

Flexibel

Betaalbaar

projecten

Bij TheNewMakers werken we continu aan productontwikkeling. Dat doen we regelmatig door het ontwerpen, detailleren en bouwen van projecten. Meestal bestaat een dergelijk project uit verschillende TNM producten – aangevuld met een stuk maatwerk. 

Ons multidisciplinaire team integreert daarbij unieke kennis van digitale productie, plug&play assemblage, innovatieve installatietechniek, datagedreven milieu-impact, slimme losmaakbaarheid en prachtige materialisering. Zo maken we innovatie waar!

Nieuws

Uuthuuskes

TNM verlaagd MPG van onze woningen naar onder 0.5

De enige conceptwoningen op de markt met zo’n goede score die tegelijk én grondgebonden én vrijstaand te plaatsen zijn! Plaats nog in 2023 een order om in aanmerking te komen voor de Mia/Vamil subsidie (tot 14% korting!)

Uuthuuskes

TNM Wint de eerste Aedes tender!

Gekozen uit 17 inzendingen. Met ruim 11% verschil in score ten opzichte van de nummer 2. Met deze 40 grondgebonden Uuthuuskes kunnen we nog voor de kerst 80 mensen blij maken.

Uuthuuskes

Ons Uuthuuske op de Dag van de Volkshuisvesting

Door het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn wij geslecteerd om te laten zien dat verplaatsbare woningen alles behalve een container hoeft te zijn! Kom onze kwaliteit ervaren in Den Bosch op 20-24 okt.

Uuthuuskes

Wéér 10 woningen opgeleverd!

Na het winnen van de SoYouThinkYouCanBuild prijsvraag zijn er al flinke stappen gezet met TheNewMakers Uuthuuskes. Ondertussen staan er al 10 in het Oosten van het land.

Competition

TNM zijn finalisten voor SYTYCB

Wij zijn enorm trots met onze Uuthuuskes uit alle 94 indieners te zijn geselecteerd voor de finale! Op naar de eerste plaats: dat innovativiteit moge winnen!

Uuthuuskes

uuthuuske.nl wordt gelanceerd

Ga naar Uuthuuske.nl voor uitgebreide informatie over het ontwerp, engineering en de mogelijkheden om je eigen Uuthuuske te bouwen!

Contact informatie

ADRES

Benedenrijweg 186,
2987 VB Ridderkerk,
The Netherlands

CONTACT OPNEMEN

info@thenewmakers.com
finance@thenewmakers.com

085 06 06 630